Digital marknadsföring, annonsering, paid ads, facebook, instagram, foto, film, produktion

Våra Tjänster

Affärsutveckling och Digital strategi

Affärsutveckling

Många företag och VD’ar är ofta mitt uppe i sin dagliga verksamhet, vilket gör det svårt att se nya möjligheter eller självklara hinder och problem. Här kommer vi in med ett par fräscha ögon och hittar nya vägar för tillväxt. Vi hjälper företag att identifiera nya marknadsmöjligheter, optimera verksamhetsprocesser och implementera långsiktiga tillväxtstrategier.

Citymarketing investerar, tillsammans med vårt ägarbolag Cinvest, i pre-seed till Series B företag som vi under vår arbetsprocess tycker är intressanta – detta gör vi alltid med en aktiv approach för att bygga upp dem företag vi investerar i.

Digital Strategi

Vi utvecklar och implementerar digitala lösningar för att förbättra företagens online-närvaro och effektivisera deras digitala marknadsföring. Detta ökar kundengagemang, varumärkesmedvetenhet och driver digital transformation.

Kombinerade världar

Genom att ha en förståelse och erfarenhet inom både Affärsutveckling och Digital strategi kan vi se större mönster och synergier mellan dessa marknader, vilket leder till bättre resultat.

Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Alternativt kika in på våra sociala medie kanalar nedan.

Eller kontakta oss på

Sociala medier

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!